Dr. Raluca Stefanescu – Biotitus Derma – Presentation – Yokohama – 2012

Clinica Cosmedica si sectia de Chirurgie Plastica a spitalului judetean de urgenta Baia Mare sustine produsele Biotitus.

In urma cu multi ani, cand eu eram doar student la Medicina,  domnul Titus Stoica ne-a prezentat mie si tatalui meu produsele sale, in cadrul unui congres national de chirurgie plastica, la care se discuta si despre patologia arsurii. In ciuda scepticismului tatalui meu legat de avantajele sau beneficiile produsului Biotitus de a produce epitelizarea sau obtinerea granulatiei in urma unei arsuri, am decis sa ii dam o sansa si sa vedem ce rezultate ne poate oferi. Deoarece am avut posibilitatea de a-l folosi nu doar in cadrul arsurilor,  ci si in conditiile ulcerelor venoase, a ulcerelor atone, a zonelor produse in urma dezepitelizarii si a altor defecte de parti moi post-traumatice sau in urma tehnicilor de reconstructie, putem spune ca produsul Biotitus este excelent. Nu am observat reactii adverse nici de ordin local si nici general. In comparatie cu orice alte produse asemanatoare, Biotitus crema are capacitatea de a mentine mediul umed al plagii, de a proteja impotriva infectiei prin caracterul sau bazat pe un extract din mierea de albine combinat cu alti excipienti naturali si de a stimula epitelizarea, chiar atunci cand ne-am fi asteptat sa obtinem un pat granular.
Formele de prezentare sunt diverse de la cel clasic de crema in recipient, la comprese sterile imbibate cu crema, la un dispozitiv special, cu continut steril, care are capacitatea de a directiona crema foarte subtire foarte eficient in spatiile si sinusurile cele mai redundante ale plagilor su ulcerelor si terminand cu produsul pe baza de spray, care poate pulveriza foarte bine produsul peste toate zonele de interes. Ne bucuram ca este un produs romanesc pe care putem sa il sustinem cu aceasta ocazie si sa il indicam si altor colegi din alte specialitati care pot trata anumite afectiuni din sfera plagilor cronice cu vindecare intarziata.
Experienta noastra cu Biotitus pana in momentul acestui testimonial este de peste 10,000 pacienti si increderea in caracteristicile sale este de peste 90%.
Ii multumim pe aceasta cale domnului Titus Stoica si companiei sale pentru relatia stransa cu unitatile noastre de stat si private si ne face o deosebita placere sa promovam produsele medicale romanesti.

Dr. Costache Chertif & Dr. Mihai Chertif
Clinica Cosmedica
Baia Mare